Aan deze site wordt gewerkt!

Aan deze site wordt gewerkt!

Op dit moment wordt er hard gewerkt om deze website over Artificial Intelligence in de lucht te krijgen. Naast nieuws artikelen over AI zullen er ook lessen over o.a. Python, Scikit en Tensorflow gepubliceerd worden. Een speciale sectie met beschrijvingen van een aantal demo’s zullen laten zien wat AI kan betekenen voor je bedrijf of project.

Kortom: volop reden om deze site in de gaten te houden!

Over aiblog.nl

Artificial intelligence (AI) en de toepassingen ervan ontwikkelen de laatste jaren zich erg snel. Soms gaan deze ontwikkelingen zo snel, dat het moeilijk is om bij te blijven met de mogelijkheden en de impact op je bedrijf of omgeving. De doelstelling van aiblog.nl is om deze ontwikkelingen bij te houden en op een duidelijke manier uit te leggen.

Of je nu ondernemer, professional, student of hobbyist bent, aiblog.nl probeert je vragen te beantwoorden. Wat betekent AI voor mijn business? Wat is Deep Learning? Welke software en hardware moet ik gebruiken? Hoe pas ik AI toe op mijn probleem? Via artikelen, tutorials, forums en demo’s kan je antwoorden vinden op deze vragen.

Feedback en vragen kan je naast het forum ook stellen via het contact formulier.